Regio oefenavond: 15 maart 2017

Op 15 maart 2017 vindt weer de jaarlijkse regio oefening plaats. Dit seizoen wordt de regio oefening gehouden bij het Smalspoormuseum Stoomtrein Katwijk Leiden, Jan Pellenbargweg 1 Valkenburg (ZH).

Deze avond wordt georganiseerd door de EHBO Regio Rijnland- Duin- en Bollenstreek.

De aanvang van de oefening is 20:00 uur, einde van de oefening rond 22:00 uur. Ontvangst van alle deelnemers (EHBO-ers, maar ook belangstellenden of cursisten!) is vanaf 19:30 uur.

Tijdens deze oefening zal het gehele terrein met alle gebouwen van het museum gebruikt worden en komen ongeval situaties aan de orde bij zowel de spoorweg, de werkplaats als in de omgeving.

Het belooft een zeer interessante avond te worden waar veel geoefend zal worden in een plezierige opbouwende sfeer.

Zoals gebruikelijk zal er gewerkt worden in willekeurig ingedeelde groepen met een vaste instructeur/ begeleider die na iedere situatie de casus met jullie doorspreekt.

Gezien het karakter van de lokatie wordt geadviseerd warme kleding aan te doen (let even op de weersomstandigheden van die dag) en doe ook kleding aan waarbij het niet heel erg is als die vies wordt. Stevige schoenen zijn ook noodzakelijk!

Opgave van deelname voor leden van de EHBO Lisse via de aanmeldlijst tijdens de herhalingsavonden of uiterlijk 01 februari 2017 per mail ehbo@ehbo-lisse.nl.

We rekenen net als andere jaren weer op veel deelnemers. Het wordt een leerzame, leuke en actieve avond!

This entry was posted in Evenementen, Lessen. Bookmark the permalink.