Start gevorderden seizoen 2017/2018

In oktober start het nieuwe seizoen voor de gevorderde EHBO-ers. Conform hetgeen is besloten in de ledenvergadering van 9 Mei jongstleden zal het seizoen er dit jaar anders uit zien.

De 4 verplichte lesavonden worden in kleinere groepen van maximaal 26 personen gegeven. Nieuw is dat aan iedereen 4 vaste avonden zijn toegekend en het helaas niet meer mogelijk is op eigen initiatief van avond te wisselen. Dit is nodig om de kwaliteit van de lessen te verbeteren, het aantal deelnemers op een avond te beperken en hiermee te voldoen aan de nieuwe richtlijnen van het Oranje Kruis.

Naast de 4, voor iedereen verplichte, avonden worden er nog 2 thema-avonden georganiseerd. Het is verplicht één van deze avonden bij te wonen, maar het bijwonen van beide avonden is natuurlijk ook toegestaan. Vanaf dit seizoen hoeven er dus maar 5 avonden te worden gevolgd!

Iedereen heeft hiervoor intussen een persoonlijke uitnodiging ontvangen per email. We communiceren meer per email dit jaar om portokosten uit te sparen. Mocht u geen persoonlijke uitnodiging hebben ontvangen, neem dan contact op met ons secretariaat.

Tot ziens bij de eerste les, wij hebben er weer zin in.

This entry was posted in Lessen. Bookmark the permalink.