Regio oefenavond 28 maart 2018

Op 28 maart 2018 vindt weer de jaarlijkse regio oefening plaats. Dit seizoen wordt de regio oefening wederom georganiseerd door de EHBO Regio Rijnland- Duin- en Bollenstreek.

Wegens groot succes, zal de avond wederom bij het Smalspoormuseum Stoomtrein Katwijk Leiden, Jan Pellenbargweg 1 Valkenburg (ZH) zijn.

De aanvang van de oefening is 20:00 uur, einde van de oefening rond 22:30 uur. Ontvangst van alle deelnemers (EHBO-ers, maar ook belangstellenden of cursisten!) is vanaf 19:30 uur.

Tijdens deze oefening zal het gehele terrein met alle gebouwen van het museum gebruikt worden en komen ongeval situaties aan de orde bij zowel de spoorweg, de werkplaats als in de omgeving.

Zoals gebruikelijk zal er gewerkt worden in willekeurig ingedeelde groepen met een vaste instructeur/ begeleider die na iedere situatie de casus met jullie doorspreekt.

Gezien het karakter van de lokatie wordt geadviseerd warme kleding aan te doen (let even op de weersomstandigheden van die dag) en doe ook kleding aan waarbij het niet heel erg is als die vies wordt. Stevige schoenen zijn ook noodzakelijk! Let op: een zaklamp meenemen is sterk geadviseerd.

Opgave van deelname voor leden van de EHBO Lisse via de aanmeldlijst tijdens de herhalingsavonden of uiterlijk 25 februari 2018 per mail ehbo@ehbo-lisse.nl.

We rekenen net als andere jaren weer op veel deelnemers. Het wordt een leerzame, leuke en actieve avond!

This entry was posted in Evenementen, Lessen. Bookmark the permalink.