Informatie voor hulpverleners (deelnemers) aan de Regio oefening 2018:

Dank voor uw aanmelding voor deelname aan de Regio oefening 2018 die wordt gehouden op woensdagavond 28 maart 2018 bij Smalspoor museum “Stoomtrein Katwijk Leiden” J. Pellenbargweg 1 ,2235 SP Valkenburg (ZH). Parkeren is gratis en parkeer ruimte is in overvloed aanwezig.
Het museum is open voor deelnemers vanaf 19:30 uur.

Entree tot het museum terrein via de personeelsingang van het museum. (Niet via de stations ingang). U loopt rechtdoor naar de museumhal waar koffie of thee voor u klaarstaat.De avond start om 20:00 uur precies. Wij rekenen op ieders tijdige aanwezigheid.De avond start om 20:00 uur precies. Wij rekenen op ieders tijdige aanwezigheid.

De avond start om 20:00 uur precies. Wij rekenen op ieders tijdige aanwezigheid.
De oefening wordt deels buiten gehouden, houdt rekening met evt. regen en koude. Pas uw kleding en schoenen hier op aan. De oefening is uiterlijk afgelopen om 22:30 uur. Na de oefening wordt u nog een (alcoholvrij) drankje aangeboden namens de Regio.We rekenen op ieders enthousiasme, hopen op goed weer en wensen iedereen een leerzame avond toe!Met vriendelijke groet,

Organisatoren Regio oefening.

This entry was posted in Lessen, Nieuws. Bookmark the permalink.