Categoriearchief: Uncategorised

Inschrijving basiscursus gesloten

Tot onze grote spijt moeten we melden, dat inschrijven voor de basiscursus 2018/2019 wegens overweldigende belangstelling niet meer mogelijk is. Voor de gelukkige aanmelders start de basiscursus woensdag 03 oktober 2018.

Geplaatst in Uncategorised | Reacties uitgeschakeld voor Inschrijving basiscursus gesloten

Geslaagden lichting 2014-2015

Op 18 februari was het weer zo ver. Het examen EHBO voor de nieuwe lichting cursisten. Het was een leuke enthousiaste groep, die met veel plezier de cursus heeft gevolgd. Op de dag van het examen waren ze allemaal enigszins … Lees verder

Geplaatst in Nieuws, Uncategorised | Reacties uitgeschakeld voor Geslaagden lichting 2014-2015

Kerstfair

Ook dit jaar stond de vereniging weer ter ondersteuning op de Kerstfair op de Keukenhof. Het was zoals vanouds weer een gezellig evenement waar tot zondagochtend gelukkig weinig hulp noodzakelijk was. Al vonden ook de EHBO-ers het jammer, dat we … Lees verder

Geplaatst in Nieuws, Uncategorised | Reacties uitgeschakeld voor Kerstfair

Jolande geslaagd!

Zojuist hebben we vernomen van Jolande Teeuwen, dat ze voor haar LOTUS examen is geslaagd. Van alle 30 Lotussen die vandaag examen moesten doen zijn er slechts 17 geslaagd waaronder dus Jolande. Namens de vereniging, van harte gefeliciteerd Jolande.

Geplaatst in Nieuws, Uncategorised | Reacties uitgeschakeld voor Jolande geslaagd!

Sint intocht

Sint en zijn zwarte Pieten zijn zaterdag goed aangekomen in Lisse. Het regende de hele dag, maar de Sint en Pieten zijn goed van de glibberige loopplank  aan wal gekomen en niemand is  uitgegleden over de pepernoten die door heel Lisse … Lees verder

Geplaatst in Nieuws, Uncategorised | Reacties uitgeschakeld voor Sint intocht

Nieuwe foto’s toegevoegd

27 april 2012: Koninklijke onderscheiding voor Atie en Cees. 14 maart 2012: Regio-oefening in het Teylingen College KTS Voorhout.

Geplaatst in Nieuws, Uncategorised | Reacties uitgeschakeld voor Nieuwe foto’s toegevoegd

Veel nieuwe foto’s toegevoegd

17 maart 2009: Huldiging – 25 jaar actief voor EHBO Lisse. 26 november 2008: Regio-oefening met Reddingsbrigade in Noordwijkerhout.

Geplaatst in Nieuws, Uncategorised | Reacties uitgeschakeld voor Veel nieuwe foto’s toegevoegd

Ons 75-jarig jubileum!

Op vrijdag 15 februari vierde onze in 1933 opgerichte EHBO Vereniging Lisse haar 75-jarig jubileum in het Dienstencentrum “de Beukenhof” in Lisse. Klik hier om het persbericht over deze geslaagde avond te lezen.

Geplaatst in Nieuws, Uncategorised | Reacties uitgeschakeld voor Ons 75-jarig jubileum!

Schiphol doneert AED & AED Trainer

Vandaag heeft EHBO Lisse tijdens een leuke bijeenkomst op de Luchthaven Schiphol een donatie van het Schipholfonds mogen ontvangen voor een Automatische Externe Defibrillator (AED), alsmede de bijbehorende AED Trainer. Uiteraard zijn wij hier heel blij mee.

Geplaatst in Nieuws, Uncategorised | Reacties uitgeschakeld voor Schiphol doneert AED & AED Trainer

Foto’s toegevoegd

Er is een aantal foto’s geplaatst van de brandweeroefeningen op 28 mei 2005, waarbij EHBO Lisse op diverse locaties assistentie heeft verleend.

Geplaatst in Nieuws, Uncategorised | Reacties uitgeschakeld voor Foto’s toegevoegd