Geslaagden lichting 2014-2015

Op 18 februari was het weer zo ver. Het examen EHBO voor de nieuwe lichting cursisten. Het was een leuke enthousiaste groep, die met veel plezier de cursus heeft gevolgd. Op de dag van het examen waren ze allemaal enigszins gespannen ondanks alle bemoedigende woorden van Maurice.

Op de dag van het examen bleek één van de cursisten helaas ziek en meteen was duidelijk hoe hecht deze groep was geworden. Iedereen vond het verschrikkelijk en begon actief met ons mee te denken aan een oplossing. Einde van de avond kwam het goede nieuws: alle cursisten geslaagd. De score van onze docent Maurice gaat nog steeds goed.

Al was nu Maurice gespannen, want één cursist moest natuurlijk nog. Ook zij heeft uiteindelijk alsnog examen gedaan en is in Voorhout geslaagd voor haar examen. We moesten toen nog even corrigerend ingrijpen, de gehele groep wilde mee op examen. Uiteindelijk is overeengekomen, dat alleen Astrid mee zou gaan.

De foto is gemaakt op 15 april bij de diploma uitreiking. Een trotse Maurice op links, zijn percentage staat weer op 100%. De uitreiking was een uiteraard een gezellige geslaagde avond. Waar na de gebruikelijk lovende woorden van Maurice, nog lang is nagepraat.

Aanwezig op de diploma-uitreiking:
Nico Heemskerk
Anita van der Holst
Jolanda van der Klauw
Laura Kortekaas
Judith Schalk
Astrid van der Wilk

Afwezig maar wel geslaagd:
Henrike Baaij
Annemieke Tuinier

Dit bericht is geplaatst in Nieuws, Uncategorised. Bookmark de permalink.